Din ansøgning

Din ansøgning

Kom godt i gang

Har du en idé til et kunstprojekt, eller vil du søge et arbejdslegat? Klik her og få overblik over alle Kunstfondens puljer

Læs puljevejledningerne grundigt, så du sikrer dig, at du er berettiget til at søge. Hvis du er i tvivl, kan du få vejledning af Statens Kunstfonds sekretariat

Når du ansøger en pulje: 

  • Læs puljevejledningen grundigt igennem.
  • Anvend de skabeloner/bilag du finder i vejledningen. Din ansøgning vil få et afslag, hvis du ikke benytter de obligatoriske skabeloner.
  • Indsend din ansøgning i god tid. Så kan vi nemlig hjælpe dig, hvis du for eksempel har tekniske udfordringer med ansøgningsskemaet.

Ansøgningsskemaet åbner som regel en måned før ansøgningsfristen.

Læs mere om hvordan du søger, hvis du arbejder på tværs af kunstarterne

Vil du undgå at overse en frist og generelt holde dig orienteret om puljer og aktiviteter i fonden, så tilmeld dig vores infomails

Dét med teknikken:

  • Det er ikke muligt at ansøge fra en smartphone. 
  • Browser: Vores ansøgningssystem virker bedst i Chrome og Firefox. Hvis du oplever problemer, kan du med fordel prøve at slette alle cookies og slette cachen og herefter genstarte din browser.
  • Filtyper: Se hvilke filtyper du kan benytte i puljevejledningen. Filer må maximalt fylde 15 MB. Det er vigtigt, at du sender filer i de formater, der står beskrevet, ellers kan du risikere et afslag.

Spørg os om hjælp:

Slots- og Kulturstyrelsen er sekretariat for Statens Kunstfond. I sekretariatet kan vi hjælpe med opklarende spørgsmål til puljevejledningen og hjælpe med det tekniske. 

Vi anbefaler, at du kontakter os via den kontaktformular, der er på de enkelte puljer. Henvendelsen går direkte til den enhed, der er ansvarlig for puljen. 

Læs mere om sekretariatets arbejde

 

Mere