Søg tilskud

Søg arbejdslegat eller ansøg om midler til dit kunstprojekt.

På listen finder du alle vores åbne puljer. Vi er klar til at modtage din ansøgning i Tilskudsportalen cirka en måned før ansøgningsfristen. Ansøgninger til Statens Kunstfond er omfattet af krav om digital selvbetjening. Din ansøgning vil derfor blive afvist, hvis du ikke søger via Tilskudsportalen, med mindre du er er fritaget for Digital Post eller grundet helt særlige forhold ikke kan anvende den digitale selvbetjeningsløsning.

 

Koreografer og kompagnier kan ansøge om at deltage på den danske stand på Internationale Tanzmesse NRW den 28. – 31. august 2024 i Düsseldorf. Derudover kan du søge om tilskud, hvis du er udtaget af Tanzmesse til at pitche eller at vise en forestilling som en del af det officielle program.

Scenekunst , Internationalt , Performing arts , International

Frist: 22.02.2024

Teatre, producenter af professionel scenekunst og scenekunstaktører, som har erfaring som kuratorer, kan søge om at godkendt en professionel forestilling til at indgå i Refusionsordningen for kommuners og ikke-kommunale institutioners udgifter til køb af forestillinger (inklusive udenlandske gæstespil. Forestillingen skal være færdigproduceret på ansøgningstidspunktet.

Der er tre ansøgningsfrister: 6. marts 2024, 15. august 2024, 1. november 2024

Scenekunst , Performing arts

Frist: 06.03.2024
Mere