Foto: Torben Meyer

Levende litteraturmøder for børn og unge

‘Levende litteraturmøder for børn og unge’ er et online-katalog, som skal give en hjælpende hånd til fx lærere og pædagoger, der ønsker at arrangere besøg af forfattere, illustratorer og kritikere.

Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Litteratur har udarbejdet kataloget 'Levende Litteraturmøder for børn og unge'. Det skal give dig, som arbejder med børn og unge, et overblik over et mangfoldigt og sprudlende forfatterfelt i ny dansk børnelitteratur og gøre det nemmere at tilrettelægge relevante og inspirerende litteraturmøder.

Kataloget består af ca. 60 forskellige arrangementer i 2022, som er sorteret efter målgruppe, så det er nemt for dig at finde de arrangementer, der har relevans for din målgruppe af børn. Du kan også søge tilskud til et arrangement, der ikke er i kataloget, men som du selv tilrettelægger med en forfatter, illustrator eller kritiker.

Hvis du booker et litteraturmøde med en forfatter, kan du søge tilskud til mødet i Statens Kunstfonds pulje 'Dansk og udenlandsk litteratur for børn og unge'

Du aftaler selv de praktiske detaljer med forfatteren, som fx pris, afholdelsestidspunkt osv.

Har du spørgsmål til kataloget, er du velkommen til at kontakte os på litt@slks.dk

 

Mere