SUPERFLEX: One Two Three Swing! Copenhagen Contemporary, 2018. Foto: Anders Sune Berg

Sammen om kunsten

- et fælles fondsinitiativ der støtter nye kunstneriske formater og kunstoplevelser under coronakrisen.

Vi står sammen om nye kunstoplevelser

Statens Kunstfond, Aage og Johanne Louis-Hansens Fond, Augustinus Fonden, Bikubenfonden, Det Obelske Familiefond og kulturministeren inviterer kunstlivets aktører til at kickstarte nye kunstneriske udtryk og oplevelser her og nu – og for fremtiden.

Kunstnere, kunstnergrupper og kunst- og kulturinstitutioner inviteres til at udvikle og afholde nytænkende kunstoplevelser her og nu inden for rammerne af coronakrisens restriktioner. Med initiativet ønsker vi, at der skabes rum til eksperimenter og udvikling af nye udtryk og koncepter, som kan sætte varige spor.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning

Vil du ansøge 'Sammen om kunsten' hos Statens Kunstfond, så skal du gøre det her på kunst.dk. Ansøgningsfrist er den 10. juni.

Læs ansøgningsvejledning og ansøg

Du ansøger de fire private fonde via deres egne hjemmesider:

Om puljen

Ballerina ved sø i grusgrav
Foto: Colourbox

Om puljen

'Open Call: Sammen om kunsten'

I Kunstfonden har vi afsat 5 mio. kr. til indsatsen ’Sammen om kunsten’, det samme ønsker kulturministeren, som vil søge om opbakning til det i Folketingets Finansudvalg. De øvrige fonde afsætter midler til projekter under indsatsens formål og i tråd med deres individuelle kriterier for støtte.

Læs pressemeddelelse (13. maj 2020)

Hvem kan søge

Professionelt virkende kunstnere og kunstnergrupper, kunst- og kulturinstitutioner og foreninger kan søge. Se mere hos hver enkelt fond om deres specifikke målgruppe.

Ansøgning

Statens Kunstfond har ansøgningsfrist 10. juni 2020 for puljen 'Open Call: Sammen om kunsten'. Læs ansøgningsvejledning og ansøg

Der er individuelle ansøgningsfrister for de forskellige fonde.

 

Mere