Musikdramatisk Netværk

Statens Kunstfonds Musikdramatiske Udvalg har udpeget syv forskellige scener til at være del af en forsøgsordning med navnet ’Musikdramatisk Netværk’. Alle scenerne har erfaring med musikdramatiske produktioner.

De syv scener har til opgave at tilbyde gratis produktionsfaciliteter til projekter, der arbejder tværæstetisk med musik og scenekunst. Projekterne skal leve op til de kriterier, der gælder for puljen ’Tværæstetiske projekter for musik og scenekunst’. Projektet behøver dog ikke at have modtaget støtte fra puljen.  

Scenerne tilbyder både fysiske rammer og minimum én medarbejder, som bliver tilknyttet projektet. Der er ikke krav om, at scenerne efterfølgende præsenterer projekterne på deres scene for et publikum.

Scenerne kan tilbyde forløb på 3-6 uger.  

Det er de enkelte scener, der udvælger, hvilke projekter de vil tilbyde plads i deres produktionsfaciliteter. Det kan de gøre gennem fx Open Calls eller andre åbne ansøgningsprocesser.

Nedenfor kan du få mere information om de enkelte scener i Musikdramatisk Netværk. Her sætter de hver især ord på deres profil og produktionsfaciliteter:

Børnekulturhus Ama’r og Teater ZeBU

Fredericia Musicalteater

Nordisk Teaterlaboratorium

Teater Momentum, Den Fynske Opera og Nørregaards Teater