Foto: Franseska Annette Mortensen

"Når alt kommer til alt, er vi alle anderledes."

 

Forfatter

Gunvor Ganer Krejberg

Litteraturtype:

Roman

Målgruppe:

Fra 6. klasse og op

Varighed:

60 minutter

Kontaktinfo:

info@gunvorganerkrejberg.dk

At være den som alle ser

 

Det får I

Identitetsskabelse, misforstået omsorg, frigørelse fra andres forventninger og ikke mindst repræsentation i litteraturen er nogle af de centrale temaer i foredraget om romanen Den som alle ser. Med udgangspunkt i unges egne erfaringer med at redefinere sig selv i de fællesskaber, de indgår i, får de et humoristisk og hjertevarmt foredrag krydret med oplæsning og anekdoter fra bogbranchen og forfatterens eget liv. 

 

Det tager I med videre

I foredraget bliver unge mødt af genkendelige tematikker, som er udgangspunktet for et stykke aktuel dansk ungdomslitteratur. De får en konkret oplevelse af, hvordan et litterært værk kan være både medrivende og interessant i form og indhold. Med sin personlige, anderledes og inddragende foredragsstil gør Gunvor Ganer Krejberg besøget til en oplevelse, som kan skabe fornyet nysgerrighed omkring det at læse og fascination af det skrevne sprog.

 

Om forfatteren

Rigtig mange børn kender forfatter Gunvor Ganer Krejberg fra hendes serie om den temperamentsfulde alf Mirja, hvor bind to fik Orlaprisen i 2018. Her får eleverne præsenteret en helt anden side af Gunvors forfatterskab i et foredrag, hvor hun trækker på sine kompetencer som tidligere underviser i Personlig Kommunikation på Aarhus Universitet, hvor hun har været nomineret til Årets Bedste Forelæser.