Bestillingsopgaver / komponistaftaler – indsendelse af værker

Når du som komponist har færdigkomponeret dit værk og indsendt det til Statens Kunstfond, får du udbetalt dit honorar.

Kreditering:
Hent logo

Når du indsender dit værk, kan du enten gøre det som partitur (pdf.) eller/og som lyd- eller videofil. Du skal dog være opmærksom på, at du kun kan vedhæfte i alt 20 MB.

Hvis din fil/filer fylder mere end det, kan du indsætte et link til download af værket i feltet ”Eventuelle bemærkninger” eller i samme felt bede os om at kontakte dig.  

Hvis I er flere komponister om at komponere et værk i fællesskab og jeres honorar skal udbetales til flere CPR-numre, beder vi jer om at udfylde et digitalt skema for hver af jer.

Når vi har modtaget dit værk

Når vi modtager dit værk, registrerer vi samtidig, at det er komponeret som angivet i din ansøgning om tilskud, og at du har overholdt de øvrige betingelser for modtagelse af komponisthonoraret. Herefter vil du inden for tre uger modtage udbetalingen af honoraret på det CPR- eller CVR-nummer, som oprindeligt var oplyst i ansøgningen. Hvis vi mangler oplysninger, hører du fra os hurtigst muligt. 

Information om værkets uropførelse

Når du indsender dit værk, skal du samtidigt informere os om tidspunktet og stedet for værkets uropførelse. Hvis denne endnu ikke har fundet sted, skal du angive det aftalte eller forventede tid og sted. 

Du kan eventuelt angive en forklaring omkring tid og sted for uropførelsen i feltet ”Eventuelle bemærkninger”.

Skriv til musc@slks.dk, hvis du gerne vil invitere Legatudvalget for Musik til uropførelsen.

Kreditering

Husk at kredirere Kunstfonden, når dit værk bliver offentliggjort og præsenteret for presse, publikum og andre interesserede.

Læs mere om kreditering og hent vores logo her

Mere