Phie Ambo er ny bestyrelsesleder i Statens Kunstfond

Kulturminister Joy Mogensen har netop udpeget Phie Ambo til ny bestyrelsesleder i Statens Kunstfond. Samtidig er Emil de Waal udpeget som udvalgsleder for Projektstøtteudvalget for Musik.

Pressemeddelelse
11. juni 2021

Hent pressebilleder

Kulturminister Joy Mogensen har nu udpeget nye ledere af henholdsvis Statens Kunstfonds bestyrelse og Projektstøtteudvalget for Musik som følge af Michael Bojesens fratrædelse.

Ny bestyrelsesleder for Kunstfonden er Phie Ambo, som er tidligere vicebestyrelsesleder og fortsat leder af Legatudvalget for Film.

Bestyrelsesleder Phie Ambo siger:

”Jeg vil gerne sige tusind tak til kulturminister Joy Mogensen for at udnævne mig til bestyrelsesleder for Statens Kunstfond. Jeg glæder mig meget til at fortsætte det vigtige arbejde, som Kunstfonden står for med at udbrede kunsten til alle i hele Danmark. Vi har i år sat et arbejde i gang med bæredygtighed i kunsten. Det er et emne, der optager mange aktører inden for kunstverdenen, og det er et privilegie at få lov til at være med i denne positive udvikling, der kommer til at præge arbejdet med kunsten i de kommende år.”

Kulturministeren har desuden udpeget Emil de Waal som udvalgsleder for Projektstøtteudvalget for Musik, som han også var udvalgsmedlem i før.  

De to udpegninger gælder frem til den 31. december 2021, hvor beskikkelsesperioden for alle medlemmer af Kunstfondens projektstøtteudvalg udløber.

Mangler du mere info?

Statens Kunstfonds pressetelefon: 41 39 38 53

Mere