COVID-19 / Information

Har du modtaget projekttilskud fra Statens Kunstfond og er dit projekt aflyst eller udsat på grund af coronavirus/COVID-19? 

Herunder finder du svar på dine spørgsmål og information om, hvordan du dokumenterer og afrapporterer i forbindelse med, at dit projekt er aflyst eller udsat.

Spørgsmål/svar: Få svar på spørgsmål om dit tilskud

Er dit projekt aflyst?
Find vejledninger og skemaer til afrapportering i tilfælde af at dit projekt er aflyst

 

Særlige kompensationsordninger for kunstnere m.fl.

Læs om dine muligheder for at ansøge Kulturministeriets særlige ordninger. 

Læs mere og ansøg på slks.dk

Om politisk aftale for udbetalte tilskud

Den 31. marts 2020 blev der indgået en politisk aftale med løsning for kunstnere og projekter støttet gennem Statens Kunstfond.

Om aftalen

COVID-19 har resulteret i en række aflysninger af projekter, som har modtaget tilskud fra Statens Kunstfond. For at holde hånden under kunstnerne i den ekstraordinære situation, lempes der på tilskudsreglerne i forhold til projekter og de kunstnere, der som følge af COVID-19 ikke får mulighed for i perioden 9. marts til og med 8. juni 2020 at gennemføre deres projekter.

Ordningen medfører, at tilskud ikke kræves tilbagebetalt, uanset om aktiviteten er påbegyndt eller skulle være påbegyndt i perioden 9. marts til og med 8. juni 2020.

Genveje

Sagsbehandlingstider

I forbindelse med COVID-19 er det ikke muligt for medarbejdere og udvalgsmedlemmer at afholde fysiske møder i Statens Kunstfond. Det betyder, at der kan forekomme forsinkelser i behandlingen af din sag/ansøgning og at vi ikke i alle tilfælde kan garantere vores normale sagsbehandlingstid på 12 uger.

Mere