Foto: Reza Vahdati

"Magiske fortællinger kan få fantasien i spil, få mørket til at lysne og små frø til at blomstre"

 

Forfatter

Sophie Souid

Litteraturtype:

Højtlæsningsbøger

Målgruppe:

Indskoling

Varighed:

45 minutter

Kontaktinfo:

yo@sophiesouid.com

sophiesouid.com 

MØD DEN MAGISKE SUPERLIGA

 

Det får I

Sophie Souid har skabt et magisk univers, der møder en moderne nutid med højt til loftet og rablende påfund. Med udgangspunkt i hendes bogserie Alf & Bjørn redder verden bliver der rystet og rokket ved alle forestillingerne om de klassiske, eventyrlige figurer som tandfeen, Ole Lukøje og julemanden. Børnene kan glæde sig til hæsblæsende og humoristisk historiefortælling og til at deltage i den store tandfequiz med dertilhørende præmier.

 

Det tager I med videre

Mødet med den magiske superliga vil få fantasien til at lege med og vække nysgerrigheden hos både læse- og historieglade børn. De sagn, myter og kulturelle traditioner Sophie Souid fortæller om kan føre til en spændende videre dialog mellem børn og voksne: Hvad ved de egentlig om tandfeen? Og kender de mon sagnet om Krampus? Eller myten om Ole Lukøjes mørke paraply, der frarøvede slemme børn deres drømme? 

 

Om forfatteren

Sophie Souid skriver magisk realisme for målgruppen 5-12 år. Hun er kendt for sin humoristiske og tempofyldte skrivestil, der samtidig er vedkommende og spejler de følelser og udfordringer, som børn i aldersgruppen kan genkende og relatere til. Sophie Souid debuterede i 2018 med den populære bogserie om de hjertevarme, sjove og fantasifulde brødre, Alf & Bjørn redder verden, der er solgt til udgivelse i Kina, hvor bøgerne spås stor succes.