Foto: Les Kaner

"Litteraturen har ændret mit liv, og jeg er overbevist om, at den kan ændre andres."

 

Forfatter

Jesper Wung-Sung

Litteraturtype:

Romaner, noveller, digte, essays, illustrerede værker, m.m. 

Målgruppe:

Indskoling, mellemtrin, udskoling, gymnasiale uddannelser, m.m.

Varighed:

Efter aftale

Kontaktinfo:

jesper@wung-sung.com

FRA MARSTAL TIL KINA

 

Det får I

Jesper Wung-Sung fortæller om og læser op fra sit forfatterskab – gerne med vægten lagt på et eller flere værker, som indgår i undervisningen. Med udgangspunkt i, hvordan og hvorfor han selv blev forfatter, tager han eleverne med ind i skrivehulen: processen fra idé til bog, ligheder og forskelle i tilgang, stil og metode, når det gælder forskellige genrer. Der vil være mulighed for at gå i dialog med forfatteren.

 

Det tager I med videre

Et indbilk i forfatterens værksted. Hvordan ser en arbejdsdag ud, og hvordan bliver et værk til. At høre Jesper Wung-Sung læse op fra og fortolke sine tekster. Muligheden for at spørge ind til tekster, som læses i klassen. Opnå en større forståelse af de forskellige litterære genrer, og måske også endelig større mod på selv at skrive – med både hjerte og hjerne. 

 

Om forfatteren

Jesper Wung-Sung har skrevet mere end 40 bøger for børn, unge og voksne, bl.a. En-to-tre-NU!, Lynkineser og En anden gren. Han har bl.a. modtaget Bogforums Debutantpris, De Gyldne Laurbær, Det danske Akademis Silas-prisen, Kulturministeriets Forfatterpris for børne-  og ungdomsbøger og Danmarks Skolebibliotekarers børnebogspris. Jesper Wung-Sung har turneret land og rige rundt med sine bøger og holdt over 1000 foredrag for alle aldersgrupper.